Σ.Ε.Φ.

Το πάρκο του ΣΕΦ αφορά μια έκταση 600 στρεμμάτων, με μεγάλη προσέλευση από το κοινό, καθώς είναι σε κεντρικό σημείο της πόλης και δίπλα στη θάλασσα. Η συντήρησή του περιελάμβανε την περιποίηση του περιβάλλοντος χώρου, τη φυτοπροστασία και τις καλλιεργητικές φροντίδες των φυτών, τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του αρδευτικού δικτύου.

Πεζογέφυρα Calatrava

Το έργο αφορούσε τη διαμόρφωση ενός ιδιαίτερου χώρου, της πεζογέφυρας Calatrava, σήμα κατατεθέν για την Αθήνα των Ολυμπιακών Αγώνων. Περιελάμβανε τις κηποτεχνικές εργασίες καθώς και την εγκατάσταση αυτόματου δικτύου ποτίσματος.

Ολυμπία Οδός

Το έργο αφορά την κατασκευή και συντήρηση πρασίνου και αρδευτικού δικτύου στον αυτοκινητόδρομο Ολυμπία Οδός, σε έκταση 98 χιλιομέτρων. Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχή συντήρηση, έχει ολοκληρωθεί το 50% του αντικειμένου του και οι εργασίες περιλαμβάνουν προετοιμασία, εδαφοβελτίωση, φυτεύσεις και εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου.

Ιονία Οδός

Το έργο αφορούσε την κατασκευή και τη συντήρηση πρασίνου και αρδευτικού δικτύου για τον αυτοκινητόδρομο σε έκταση 13 χιλιομέτρων.
Κατά την προετοιμασία του χώρου έγιναν ιδιαίτερες εργασίες βελτίωσης του εδάφους και ενσωματώθηκαν εδαφοβελτιωτικά και στοιχεία θρέψης, ενισχύοντας τη ριζοβολία και την ανάπτυξη των φυτών

Ξενοδοχείο «Nautica Blue Resort»

Στις αρχές του 2009 η εταιρεία μας ανέλαβε το δύσκολο έργο της αισθητικής αναβάθμισης και αναδιαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ξενοδοχείου «Nautica Blue Resort Hotel» στη Ρόδο.

Με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, εκπονήθηκε αρχιτεκτονική και φυτοτεχνική μελέτη, ειδικά προσαρμοσμένη στις συνθήκες της περιοχής (αέρας, θάλασσα)

Ακολούθησε η προμήθεια και φύτευση δέντρων και θάμνων, η συντήρηση-ανακατασκευή-επέκταση του αρδευτικού δικτύου, εργασίες βελτίωσης χλοοτάπητα.

Πλέον, οι ένοικοι του «Nautica Blue Resort Hotel» έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους σε έναν νέο, ανανεωμένο χώρο, που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του και την ποιότητα που προσφέρει.

Διαχείριση υγρότοπου Ψήφτας Τροιζηνίας

Σε μια έκταση 14.000 στρεμμάτων πραγματοποιήθηκαν επιτόπιες εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης του χώρου, που μετέτρεψαν την περιοχή σε έναν φιλόξενο υγροβιότοπο.

Γεννάδειος Βιβλιοθήκη

Το έργο αφορούσε τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της Γενναδείου Βιβλιοθήκης. Η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κα καθημερινά δέχεται έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτιών.
Η αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου θεωρήθηκε επιβεβλημένη για την ανάδειξή της.
Η εταιρεία μας ανέλαβε να σχεδιάσει και να υλοποιήσει όλη την ανάπλασή του. Το αποτέλεσμα δημιούργησε ένα όμορφο περιβάλλον για την είσοδο σε έναν σημαντικό πολιτιστικό χώρο

Αττική Οδός

Το έργο αφορούσε εργασίες πρασίνου στην Αττική Οδό, στον Κόμβο 20 αεροδρομίου, τον μεγαλύτερο κόμβο όλου του έργου. Η εταιρεία μας ανέλαβε όλες τις εργασίες κατασκευής του έργου πρασίνου, την κατασκευή αρδευτικού δικτύου με υπόγειο σύστημα, τη φύτευση δένδρων και θάμνων, τη σπορά χλοοτάπητα κ.ά. Το αρδευτικό δίκτυο κάλυψε μια έκταση 65 στρεμμάτων και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα με υπόγειο αυτοματοποιημένο δίκτυο.

Για τους σκοπούς της άρδευσης χρησιμοποιεί εξολοκλήρου νερό βιολογικού καθαρισμού που μεταφέρεται με αγωγό 12 χλμ. από τα ΣΕΑ, κατασκευασμένου ειδικά για το σκοπό αυτό.

Ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης»

Το έργο περιελάμβανε αλλαγή αρδευτικού δικτύου σε υπόγειο και μονοκαλωδιακό σύστημα κεντρικού ελέγχου, καθώς και επιτόπιες φυτοτεχνικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτηματος.

Εκπτωτικό χωριό ΜcArthur Glen

Στις αρχές του 2011 αναλάβαμε την κατασκευή του περιβάλλοντος χώρου στο εκπτωτικό χωριό McArthur Glen Athens Designer Outlet, στα Σπάτα Αττικής, σε συνολική έκταση 10 στρεμμάτων. Το έργο περιλαμβάνει σύγχρονο σύστημα άρδευσης και κεντρικό έλεγχο (μονοκαλωδιακό σύστημα), ενώ τα φυτά -εναρμονισμένα με το περιβάλλον- αντικατοπτρίζουν με ευστοχία τη φύση της περιοχής. Η παράδοση του έργου έγινε στον προκαθορισμένο χρόνο και έκτοτε οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις αγορές τους σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ποιοτικό περιβάλλον.