Ξενοδοχείο «Nautica Blue Resort»

Στις αρχές του 2009 η εταιρεία μας ανέλαβε το δύσκολο έργο της αισθητικής αναβάθμισης και αναδιαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ξενοδοχείου «Nautica Blue Resort Hotel» στη Ρόδο.

Με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογικών μέσων, εκπονήθηκε αρχιτεκτονική και φυτοτεχνική μελέτη, ειδικά προσαρμοσμένη στις συνθήκες της περιοχής (αέρας, θάλασσα)

Ακολούθησε η προμήθεια και φύτευση δέντρων και θάμνων, η συντήρηση-ανακατασκευή-επέκταση του αρδευτικού δικτύου, εργασίες βελτίωσης χλοοτάπητα.

Πλέον, οι ένοικοι του «Nautica Blue Resort Hotel» έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις διακοπές τους σε έναν νέο, ανανεωμένο χώρο, που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του και την ποιότητα που προσφέρει.

Ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης»

Το έργο περιελάμβανε αλλαγή αρδευτικού δικτύου σε υπόγειο και μονοκαλωδιακό σύστημα κεντρικού ελέγχου, καθώς και επιτόπιες φυτοτεχνικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχειακού συγκροτηματος.

Ξενοδοχείο «La Marquise»

Το πολυτελές ξενοδοχείο «La Marquise», χτισμένο σε μια έκταση 120.000 τετραγωνικών μέτρων, είναι περικυκλωμένο από μία όαση νερού και πρασίνου. Η αίσθηση πολυτέλειας και αναζωογόνησης που εκπέμπει το ξενοδοχείο οφείλει μέρος της στον περιβάλλοντα χώρο, έργο που με επιμέλεια και συνέπεια υλοποίησε η Περιβαλλοντική Δομή. Η αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου και η επιλογή των φυτών έγιναν από την εταιρεία, για την άρδευση του χώρου κατασκευάστηκε σύγχρονο υπόγειο σύστημα άρδευσης με κεντρικό έλεγχο (μονοκαλωδιακό σύστημα).